Bitcoin op TRON-blockchain stijgt naar 9.000

TRON blockchain ziet een aanzienlijke toename van de vraag naar Bitcoin.

Momenteel staan ​​er 9000 Bitcoin (TRC-20) op de blockchain

De grootste crypto naar marktkapitalisatie, Bitcoin (BTC), ziet een sterke vraag naar zijn blockchain, vooral met de huidige prijsstijgingen. De vraag naar andere blockchain is ook opmerkelijk.

Verschillende tokenisatieplatforms zijn de afgelopen maanden geëvolueerd, waardoor Ethereum-compatibele Bitcoins voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) mogelijk zijn geworden. Evenzo ziet de DeFi-markt op TRON-blockchain een relatief grote vraag naar het ERC-20 Bitcoin-token.

Piek in Bitcoin op de TRON-blockchain

Vanaf 1 november zijn de Bitcoins op TRON-blockchain aanzienlijk gestegen van 2.000 naar 5.000 zoals de oprichter en CEO, Justin Sun, tweette tijdens het vieren van de Bitcoin-whitepaper-dag. Ondertussen laten gegevens van TRONSCAN, de blockchain-verkenner, zien dat het totale aantal Bitcoin op het netwerk is gestegen tot 9.000. Het omvat de toevoeging van 4.000 Bitcoins aan de blockchain binnen 24 uur.

Verpakte Bitcoin op Tron

De enorme groei suggereert een toegenomen vraag naar Bitcoin op de TRON-blockchain en zijn gedecentraliseerde financiële markt. Volgens TRONSCAN zijn de 9.000 Bitcoins op de TRON-blockchain momenteel allemaal in omloop op 2.179 adressen. Dit volgt op de recente aankondiging van Wrapped Bitcoin (WBTC) op de TRON-blockchain. Het TRON-team heeft gewerkt om zijn gemeenschap in staat te stellen te genieten van diensten die worden aangeboden in zijn rivaliserende blockchain, Ethereum.

Naar aanleiding van de toegenomen vraag naar Bitcoin in Ethereum via het Wrapped Bitcoin (WBTC) -token, vond Justin het waardig om op dezelfde manier een TRON-compatibele WBTC op de gemeenschap te introduceren. Zoals Cryptopolitan meldde , is TRON op 26 september een samenwerking aangegaan met BitGo om de TRC-20-versie van Wrapped Bitcoin te lanceren. Veel mensen speculeerden dat de verhuizing bedoeld was om de deelname aan het DeFi-ecosysteem van de blockchain te stimuleren, zoals te zien was op Ethereum.