Cryptocurrency serviceselskapet Bitcoin Suisse har samlet inn 48 millioner dollar i en finansieringsrunde i serie A ledet av tidligere sjef for investeringer i privatbanken Vontobel.

Sveits-baserte servicebedrift for digitale aktiva, Bitcoin Suisse, har med hell samlet inn nesten 50 millioner dollar i en serie A-finansieringsrunde. Selskapet planlegger å bruke midlene til å forbedre sine innsats tjenester og depotløsninger før de setter i gang en STO.

Bitcoin Suisse samler inn 50 millioner dollar

Som CryptoPotato rapporterte i mai, planla Bitcoin Suisse AG å holde en ny finansieringsrunde for å skaffe omtrent 45 millioner CHF ($ 48 millioner). Tidligere i dag kunngjorde den sveitsiske organisasjonen vellykket gjennomføring av finansieringsrunden, som har presset firmaets totale verdivurdering til over 300 millioner CHF (omtrent $ 327 millioner).

Roger Studer, tidligere investeringssjef for privatbanken Vontobel, ledet finansieringsrunden med et “betydelig antall private investorer, strategiske forretningspartnere og kunder.” Før finansieringen ble Studer medlem av styret i Bitcoin Suisse.

Størstedelen av midlene vil bli bevilget til utvidelse av den nåværende forretningsvirksomheten fra selskapet, for eksempel innsats og depot.

“Innsamlingen av serie A vi har konkludert i dag er en milepæl i Bitcoin Suisses historie. Styrken til vår forretningsmodell, erfaring og attraktiviteten til strategien og forretningsplanen vår er nå validert av markedet og av investorene. Vi setter stor pris på tilliten vi setter inn av våre nye – og nåværende investorer, hvorav de fleste er mangeårige samarbeidspartnere og kunder i Bitcoin Suisse.

Syv år etter å ha grunnlagt selskapet vårt, er vi godt på vei til å bli den første europeiske enhjørningen i den digitale aktivaindustrien. ” – kommenterte Niklas Nikolajsen, styreleder og grunnlegger av Bitcoin Suisse.

En “enhjørning” -status for selskapet ville bety å nå en samlet verdivurdering på over 1 milliard dollar – et mangeårig mål for Bitcoin Suisse

Uttalelsen fremhevet også selskapets imponerende ytelse siden starten av det nye tiåret. Bortsett fra vellykket innsamling og utnevnelse av nye styremedlemmer, informerte kunngjøringen om at Bitcoin Suisse har “sikret en bankgaranti fra en topp sveitsisk kantonal bank.” Det utgjør nøyaktig 45 millioner CHF og tilbyr insolvensbeskyttelse for klienteiendeler som er deponert hos selskapet.

Administrerende direktør i Bitcoin Suisse, Dr. Arthur Vayloyan, bemerket at når finansieringsrunden er fullført, kan selskapet nå fokusere på å utvikle og slippe nye produkter, inkludert en STO:

“Basert på talentet, teknologien og kapitalen vår, vil vi nå sette i gang med vår neste vekstfase, som vil føre firmaet vårt mot et sikkerhetstoken-tilbud (STO) og en offentlig notering.”