Controverses en het openen van een rekening bij Crypto Bank

Een van de grootste debatten rond Crypto Bank is de steun aan Tether (USDT), de quasi-fiat token die onofficieel gekoppeld is aan de prijs van de Amerikaanse dollar. Inderdaad, Crypto Bank is een belangrijke aandeelhouder in Tether en is waarschijnlijk de grootste houder van deze munten.

Sinds de oprichting is de prijs van Tether $ 1, en het bedrijf beweert te worden ondersteund door één USD in hun reserve. Echter, niet iedereen gelooft dat de USD Tether 1-1 ondersteunt.

Een van de belangrijkste beschuldigingen over Tether is dat het de prijs van Bitcoin zou kunnen hebben gemanipuleerd, vooral tegen het einde van 2017. De bedenker van Litecoin, Charlie Lee, tweette onlangs:

Dit is waar de rol van Crypto Bank om de hoek komt kijken.

Tether wordt verhandeld voor Bitcoin op Crypto Bank, wat de prijsrally van Bitcoin bevordert, volgens veel handelaren. Het bedrijf heeft nog geen sluitend bewijs geleverd van zijn bezittingen aan het publiek of zijn rekeningen laten controleren.

Een rekening openen

Het openen van een rekening bij Crypto Bank kan minder dan 5 minuten duren, maar er zal niet veel zijn dat u kunt doen op het platform, tenzij:

De rekening de liquiditeit heeft van minimaal 10.000 USD gestort in cryptocurrency.
Voor geavanceerde functies kan het verificatieproces 5-6 weken duren.
Het is belangrijk om te onthouden dat alleen het openen van een rekening betekent dat je meteen kunt handelen in cryptocurrency. Zoals eerder vermeld, als u fiatvaluta wilt storten, moet u eerst door het verificatieproces gaan.

Eindoordeel

Concluderend, als u op zoek bent om te dabben in de wereld van cryptocurrency en altcoins, dan is Crypto Bank waarschijnlijk uw beste optie.

Het is niet voor niets de grootste en populairste beurs ter wereld, en zodra u zich aanmeldt, zult u snel zien waarom.

Van het uitgebreide ondersteuningsnetwerk inclusief het forum en de FAQ’s tot de gebruiksvriendelijke, zeer aanpasbare interface is het de perfecte plaats om ofwel de handel onder de knie te krijgen of uw techniek te perfectioneren.

Voor beginners biedt het een geweldige interactieve handleiding die gemakkelijk te volgen en zeer informatief is, voor de meer ervaren beleggers kunt u met een paar klikken aan de slag.

Ondanks de vreemde hik met de beveiliging, hebben de reactie van het Crypto Bank-team en de stappen die ze sindsdien hebben genomen om de privacy en veiligheid van hun klanten te beschermen, zelfs de meest cynische crypto-handelaars gerustgesteld.

De enorme hoeveelheid crypto’s en altcoins die het ondersteunt is zeer groot in vergelijking met andere beurzen op de markt, waardoor Crypto Bank een one-stop shop is voor hun handelsbehoeften zonder zich aan te melden voor meerdere transacties.

Crypto Bank heeft, net als elke andere cryptocurrency exchange, gemengde beoordelingen van de community en er zijn genoeg gevallen waarbij het te lang duurde voordat de valuta in de wallet verscheen of een tijdje vermist was na het opnemen.

Wij hebben geen problemen ondervonden, en het gedetailleerde verificatieproces moedigde ons aan om de exchange te gebruiken. Echter, de nogal negatieve feedback van de crypto-community maakte ons bewust van mogelijke problemen, en het proces was vrij nerveus en angstig.